Iron Design geeft invulling aan trendtuinen 2019

Iron Design kan prima invulling geven aan de trendtuinen van 2019. Met een prieel of pergola creëert u een unieke en sfeervolle tuin.

Een groene tuin met prieel

De maatschappij verhard en daarom hebben mensen steeds meer behoefte aan verzachting. Een vriendelijke en comfortabele tuin hoort daar ook bij. Een tuin met veel ronde vormen, heerlijke kussens en bloeiende planten. Een groene plek waar u tot rust kunt komen. En als er dan ook nog een prieel in staat is het plaatje helemaal compleet.

Lees verder

Een prieel van Iron Design kan prima op het gazon

Stenen en er uit en gazon er in. Want het is heerlijk om op je blote voeten door het gras te lopen! Maar het is ook heel praktisch, want het regenwater zakt in tegenstelling tot een tuin met tegels bij een gazon direct weg in de bodem.

Met een prieel van Iron Design creëert u een sfeervolle zitplaats

Zo kunt u dan optimaal genieten van het buitenleven. Een prieel van Iron Design wordt in eigen werkplaats gemaakt door vakmensen die vol passie hun werk doen. Het prieel heeft een stevige constructie en kan op verzoek ook door onze vakmensen worden geplaatst.

Prieel zorgt voor romantiek

Met een prieel creëert u in de tuin een stukje romantiek. Onder het romantisch metalen  prieel kunt u met gemak een tafel en een aantal stoelen kwijt.

De voordelen van een prieel gemaakt door Iron Design zijn:

  • Zware kwaliteit metaal
  • Verzinken is mogelijk
  • Plaatsen door onze vakmensen is mogelijk.

blauwer regen hangt over de pergola heen

 Maak het uzelf gemakkelijk

Tips om optimaal van uw tuin te genieten zijn bijvoorbeeld:

  1. Kies voor een vlinderstruik, sedum, lavendel of ­rododendrons. Dit zijn planten die prima bestand zijn tegen aanhoudende droogte én hoosbuien.
  2. Denk ook aan de fauna: maak je tuin vriendelijk voor vlinders en bijen. Door  bijvoorbeeld een ­vlinderstruik te planten help je de vlinders en met wilde bloemen de bijen.
  3. Met een robotmaaier wordt het gras automatisch gemaaid en heeft u tijd om met een heerlijk drankje onder uw romantische prieel te zitten.

Offerte aanvragen voor uw eigen prieel?

Wij zijn te bereiken via het contactformulier of op 0575 – 820 988