Over ons

Iron Design is gevestigd in Baak; aan de verbindingsweg Zutphen-Doetinchem
op 10 autominuten afstand van Zutphen en 25 minuten van Arnhem.

Geschiedenis

Als eigenaren van Gerritsen Grafmonumenten hebben Alex Gerritsen en zijn echtgenote Erna Bosch in 2017 het pand betrokken waarin Iron Design gevestigd was. Iron Design ging in afgeslankte vorm verder totdat de eigenaren aangaven er helemaal mee te willen stoppen. Op 1 oktober 2018 heeft de overdracht plaats gevonden en is het bedrijf Iron Design weer terug op haar oude adres.

Team

Het team van Iron Design bestaat uit gemotiveerde en gepassioneerde vakmensen. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Iron Design in Baak.

Kwaliteit

Iron Design besteed veel aandacht aan kwaliteit door het gebruik van kwalitatief hoogwaardig staal en sterke lasnaden. Bij een onbehandeld metalen tuindecoratie is sprake van een zeer lange levensduur: Tientallen jaren, er komt alleen een roestlaag op.

Duurzaamheid

De metalen tuinornamenten van Iron Design worden vervaardigd met ijzer. IJzer is een natuurvriendelijk product, in tegenstelling tot bepaalde behandelde houtsoorten.

Montage

De tuindecoraties van Iron Design zijn eenvoudig zelf te monteren. Een prieel is binnen 1 uur in elkaar te zetten. Bouten en moeren levert Iron Design er altijd erbij.
Natuurlijk kunt u de montage door de ervaren vakmensen van Iron Design laten verzorgen.