Gerritsen Grafmonumenten

Gerritsen Grafmonumenten viert feest in 2019 want in dat jaar is het 12,5 jaar geleden dat Alex en Erna de stap waagden te zetten om hun ervaring te gaan inzetten in een eigen bedrijf!

Gerritsen Grafmonumenten is een familiebedrijf met ruim 25 jaar aan ervaring op het gebied van natuursteen. Alex Gerritsen en Erna Bosch weten hoe belangrijk een grafmonument kan zijn voor een nabestaande. In 2006 zijn Alex en Erna gestart met hun eigen bedrijf en sindsdien hebben zij al heel wat mensen begeleid bij het uitzoeken van een passend monument. Een persoonlijke benadering vinden Alex en Erna heel belangrijk. Want het is belangrijk dat nabestaanden een monument kiezen welke past in de geest van de overledene.

In de showroom en showtuin van Gerritsen Grafmonumenten is volop keus in gedenktekens en ornamenten in verschillende materialen, vormen en kleuren.

Naast graniet, marmer, leisteen en glas zijn er ook combinaties van materialen mogelijk. Ook uw eigen ideeën kunt u vorm laten geven. Zo maakt u altijd een goede keuze voor het monument.

Naast grafmonumenten hebben wij ook een groot assortiment urnen en urnen-monumenten. Tevens van verschillende materialen en grootten, en net als onze grafmonumenten, kunnen wij ook urnen-monumenten naar uw wensen maken.