Metalen rozenbogen Den Haag

Een rozenboog zorgt voor een heel sfeervolle tuin. Een rozenboog is onmisbaar om je buitenmonumenten naar een hoger niveau te tillen, zowel op zomeravonden als in het voor- en najaar. Maar welke rozenboog is dan de beste keuze? De vakmensen van Iron Design adviseren u graag over metalen rozenbogen voor uw tuin in Den Haag.

Rozenboog is maatwerk

Voordat wij voor u een rozenboog gaan maken, spreken wij graag uw wensen met u door. Door onze ervaring op het gebied van tuindecoratie kunnen wij u goed adviseren. Dit gesprek kan bij ons op het bedrijf maar óók bij u thuis plaatsvinden. Na ons gesprek maken wij voor u een passende en vrijblijvende offerte.

Richtprijs rozenboog Den Haag

Wij krijgen regelmatig vragen of we een indicatie kunnen geven van de kosten.
Hieronder zullen we een voorbeeld geven. In dit voorbeeld zijn factoren als coating, montage en/of plaatsing door Iron Design niet meegenomen. Voor een offerte waarin al uw wensen opgenomen zijn kunt u het beste met Iron Design in gesprek gaan.

Voorbeeld: Een rozenboog van onbehandeld massief rondstaal, 100 cm breed, 250 cm hoog en 30 cm diep kost €395. Een rozenboog met dezelfde formaten maar uitgevoerd met onbehandeld massief platstaal kost €495.

Iron Design

Verkoop van metalen tuindecoraties

Zoals pergola’s, rozenbogen, klimplantgeleiders, prieëlen en bankjes.

Unieke ontwerpen aan de hand van uw idee

Ook kan Iron Design uw eigen idee vertalen naar een uniek eindresultaat.

Eigen werkplaats, echte vaklui

Iron Design beschikt over een eigen werkplaats waar de tuindecoraties gemaakt worden.

Vraag een offerte aan!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons op info@irondesign.nl of bel ons op 0575 44 16 02.

Vragen? Neem contact met ons op