Metalen hekwerken op maat Nijmegen

Een metalen hekwerk zorgt voor een stijlvolle omlijsting van uw tuin en geeft uw persoonlijke domein een extra luxe uitstraling. Nu kunt u natuurlijk kiezen voor een standaard ijzeren hekwerk zoals u dat in vele andere tuinen tegenkomt, maar nog mooier is het om een hekwerk op maat te laten maken. Het team van iron Design is voor uw tuin in Nijmegen de beste keuze.

Met vele jaren ervaring op het gebied van metalen hekwerken en afrasteringen zijn we uitgegroeid tot een ware specialist. Vanzelfsprekend denken we goed met u mee bij het bepalen van de juiste stijl en uitstraling. Op deze manier past uw nieuwe metalen hekwerk perfect bij uw tuin en woning.

0575 44 16 02

Metalen hekwerken op maat

Van idee naar computertekening en een vrijblijvende offerte

Uw hekwerk metaal begint bij een idee. We horen daarom graag welke stijl u voor ogen heeft en of u speciale wensen heeft ten aanzien van uw nieuwe tuinhek. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw initialen of de naam van uw woning in het hek te verwerken. Verder heeft u de keuze uit allerlei vormen en stijlen. Van klassiek, landelijk en romantisch tot zeer modern. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van een eerste ontwerp. Dit ontwerp schaven we net zo lang bij totdat u helemaal tevreden bent.

Door gebruik te maken van innovatieve computertekeningen kunnen we exact het tuinhek creëren dat u voor ogen heeft. Zodra u het uiteindelijke ontwerp heeft goedgekeurd kunnen we het voor u gaan uitvoeren. Vanzelfsprekend kan dit met allerlei materialen. Kies bijvoorbeeld voor een metaal tuinhek of smeedijzeren hek voor uw tuin in Nijmegen.

Verzekerd van de hoogste kwaliteit

Door te kiezen voor een metalen tuinhek van Iron Design bent u altijd verzekerd van een prachtig hekwerk van sublieme kwaliteit. We gebruiken uitsluitend de beste materialen voor de vervaardiging van uw hek en behandelen het metaal van uw voorkeur op vakkundige wijze. Al onze tuinhekken worden vervaardigd in ons atelier in het pittoreske Baak in Gelderland. Hier kunt u ons bezoeken om u te laten inspireren door ons eerdere werk. Natuurlijk staan we ook altijd klaar om een prachtig ontwerp op maat voor u te maken. Geen wens is ons te gek en geen hekwerk is te moeilijk om te maken.

Vraag direct een offerte aan voor een hekwerk op maat

Wilt u uw tuin ook voorzien van de perfecte entree? Laat dan een hekwerk op maat maken voor uw tuin in Nijmegen. Het team van Iron Design bestaat uit zeven specialisten op het gebied van ontwerpen en metaalbewerking. Samen zorgen ze ervoor dat u het metalen of smeedijzeren hek van uw dromen krijgt. Voor een uitgebreide prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Dit kan uiteraard heel eenvoudig online. Laat uw naam, contactgegevens en natuurlijk uw wensen omtrent het hek achter in het speciale formulier. We sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat toe.