logo_nw

Werkplaats

Iron Design besteedt veel aandacht aan kwaliteit door het gebruik van kwalitatief hoogwaardig staal en sterke lasnaden.
Op ieder produkt is een kwaliteitslabel aanwezig.
Bij een onbehandeld product is sprake van zeer lange levensduur: 10-tallen jaren, er komt alleen een roestlaag op.lasser

IJzer is een milieuvriendelijk produkt, in tegenstelling tot bepaalde behandelde houtsoorten. Onze produkten zijn eenvoudig te monteren. Een prieel is binnen 1 uur in elkaar te zetten. Bouten en moeren aanwezig. Ook is een gebruikershandleiding beschikbaar.

DSCN0037

 

 

 

 

 

 

Alle produkten worden zelf ontworpen en hebben een exclusief karakter (en een beperkte oplage).

Model registratie van alle produkten.

 

 

 

 

Produktie-lokatie in de baak (Gelderland)

Doelmatigheid en elegantie is wat wij met onze produkten willen uitstralen. Onze produkten kunnen voor verschillende doelen gebruikt worden: voor decoratie (door de transparantie bijzonder geschikt) maar uiteraard ook voor praktisch gebruik. Onze produkten nodigen uit tot eigen creativiteit: denk aan de diverse zelf gekozen begroeiingen en de jaarlijkse variaties die u weer kunt aanbrengen.

 

Op onze produktie locatie in Baak kunt u ons bezoeken. U kunt uw ideeen met ons bespreken en wij kunnen een offerte uitbrengen.

Produkten van Iron Design onderscheiden zich door een uitstekende kwaliteit/ prijs vergelijking

©2003 Iron Design - Dambroek 8 - 7223 DV Baak (Gld) Telefoon +31 (0) 629 513 720 -  Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.